Lördag

`Ello

Jaa, igår blev en (nästan) flopp, Örebro var jättemysigt med johanna o sis, vi käkade nån smörgås när vi kom dit för vi höll på o DÖ av hunger, iaf ja o johanna sen shoppade vi lite.. stackars johanna som varken hittade en jacka eller fotskydd med snörning :/
Jag själv hittade en del, så de va lite kul, inte var det mycket folk heller, de va rätt skönt, hatar mkt folk! xD

Sen på kvällen började floppandet, först skulle vi träffa Harry Potter på Masten, så vi fick skjuts dit och träffade upp ett gäng och sen började vi gå i spöregnet och ingen visste vart vi skulle! vi gick från masten, förbi Stråskolan, ner till fotbollsplanen bortanför skolan och sen in i ett villakvarter, där hade någon fest men jag, johanna o sis blev utslängda för vi var " inte bjudna" som antagligen 50% av alla där inte var... men men, festen sög stenhårt ändå så vi drog, då skickade johanna sms till Deile o frågade va han gjorde o han var tydligen på Woodys o då tänkte vi att vi skulle dra dit, men vi fastnade hos pappa så de blev "nya " james bond istället.

Senare i eftermiddag blire handboll o en sväng o sen blire filmtajm för sen, ve o fasa börjar skolan igen, ja vill fan inte, ja hade hellre gått en vecka till på min APU plats.. men men, ska bli kul o höra hur alla haft det, speciellt "skottarma"

Ajaa

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0